Песента за Сръбското село Кладница.
5 Ноември, 2009 - 15:35
Тъй като съм далеч от България, за съжаление, усетих липсата на моето родно селце Кладница и посещавам сайта редовно. Много ми хареса песента за Сръбското село Кладница и си позволих да "открадна" музиката и да направя клипа за нашето село. Надявам се да ви хареса.
ПС Моля модератора, ако е възможно, да го сложи в сайта да се вижда отпред, а не във форума. Благодаря
6 Ноември, 2009 - 10:19
Поздравления за хубавата идея и реализацията
Песента е тъжна, но и събужда чувство на голдост. Музиката звучи добре и на фона на кадрите от нашето село.
Много ще се радвам, ако един ден има наша българска песен за Кладница. В тази връзка се сещам за две неща. Покойният даскал Цено ми беше споменал, че за селото някога е писан текст за химн. Трябва да го изнамерим. И второто е, че когато певицата Цветелина пя на миналогодишния събор, тя призна че селото ни е едно от най хубавите. Дали нямаме в нейно лице изпълнител, който освен че може да изпее песента блестящо, ще може и да я превърне в хит, защо не?
А и да не забравяме, че в селото имаме и много добри местни народни певци.
6 Ноември, 2009 - 14:48
Много ще се радвам ,ако
Много ще се радвам ,ако някога чуя песен за Кладница ,но на този етап виждам идеята ,като неизпълнима. Иначе би било прекрасно.
- Topic Locked