Събора....
23 Юни, 2008 - 15:12
аз си живея там от 24г. много си ме кефи, много готино си прекарвам през почивните дни супер яко си ни е селото.....а и много обичам като стане време за събора, да дойде нещо чуждо у селото да напълним очите. Вечерта да се съберем на селски мегдан на концерт и после малко дискотека на открито под звездите.
Attachment | Размер |
---|---|
haide na horoto.JPG | 131.8 KB |
krasota.JPG | 155.88 KB |
23 Юни, 2008 - 23:58
Площаден събор
Ей, каква снимка. Като гледах хорото на площада си дадох сметката, че аз за пръв път от нея виждам как изглежда събора на площада. От дете не съм ходил значи на самия панаир. Иначе имам един много далечен спомен, сигурно съм бил на 3-4 годинки, когато събора се правеше на площада. После всичките ми спомени бяха от стадиона и най са ми се запечатали - водните пистолети дето си купувахме, захарния памук, лукумените вафли (които си бяха ексра по времето на социализма), въртележките и джагите.
Та дайте малко инфо как изглежда сега събора на площада, къде го събират народа.
А тази сграда отзад - бившата бакалия или да я вземе някой да направи хотел или да я опаковат като строежите в София да не загрозява гледката. Всъщност, това би била добра идея за изпълнение от селсъвета...
- Topic Locked